Meyve Sepetİ
Muz

Muzlarımız Hakkında Bilgi

Antalya-Alanya ve Mersin-Anamur bölgelerindeki özel muz seralarımızda yetiştirilen muzlarımız, yerli üretimin en güzel örneklerindendir. Türk muzunun kendine has aroması ve kıvamıyla, ithal muzlara doğal bir alternatif sunuyoruz.

Özellikler:

  • Tür: Yerli Anamur Muzu (Dwarf Cavendish)
  • Menşei: Antalya-Alanya, Mersin-Anamur
  • Hasat Zamanı: Yıl boyu (Sera üretimi)
  • Paket Boyutu: 1kg, 2kg
  • Olgunluk: Yeşilden sarıya dönüşüm aşamasında gönderim
  • Saklama Koşulu: Oda sıcaklığında 5-7 gün

Muzlarımız tamamen doğal yöntemlerle, modern seracılık teknikleri kullanılarak yetiştirilmektedir. Özel olgunlaştırma odalarımızda kontrollü şekilde olgunlaştırılan muzlarımız, size ulaştığında 2-3 gün içinde tam olgunluğa erişecek şekilde paketlenir. Potasyum ve B6 vitamini açısından zengin muzlarımız, sporcu beslenmesinden çocuk gelişimine kadar geniş bir yelpazede sağlıklı beslenmenin önemli bir parçasıdır.