Yulaf Ezmesi (2 yemek kaşığı yulaf, 1/2 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı bal, birkaç dilim muz)
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine 1 adet haşlanmış yumurta
Yeşil çay veya 1 fincan sade kahve
Izgara tavuk göğsü (150-200 gram)
Zeytinyağlı sebze salatası (yeşil yapraklı sebzeler, domates, salatalık, limonlu zeytinyağı)
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir kase yoğurt (şekersiz, sade)
Izgara somon (150 gram)
Haşlanmış sebzeler (brokoli, kabak, karnabahar)
1 küçük porsiyon kinoa veya kahverengi pirinç (1/4 su bardağı)
Bir fincan bitki çayı (papatya, nane)
Tam tahıllı yulaf ezmesi (3 yemek kaşığı yulaf, 1 su bardağı süt, 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 dilim muz)
2 dilim tam buğday ekmeği üzerine 2 dilim beyaz peynir ve 1 adet haşlanmış yumurta
Sıcak süt (1 su bardağı)
Izgara tavuk göğsü (200-250 gram)
Pirinç pilavı (1/2 su bardağı)
Zeytinyağlı sebze salatası (zeytinyağı, avokado, marul, roka, domates)
1 adet elma veya 1 dilim karpuz
Izgara kırmızı et (200 gram)
Haşlanmış patates (2 adet küçük)
Kavrulmuş sebzeler (biber, mantar, patlıcan)
Bir kase yoğurt (şekersiz, sade)
Bir dilim tam buğday ekmeği
Omlet (2 yumurta, 1 dilim az yağlı peynir, domates ve ıspanak)
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir fincan sade kahve veya yeşil çay
1 adet portakal veya 1 kivi
Izgara tavuk göğsü (150 gram)
Bulgur pilavı (1/2 su bardağı)
Roka, marul, domates, salatalık ve zeytinyağlı limonlu salata
1 kase yoğurt (şekersiz)
Izgara levrek veya somon (150 gram)
Haşlanmış sebzeler (brokoli, kabak, havuç)
1/2 su bardağı kahverengi pirinç
Bir fincan bitki çayı (adaçayı veya nane)